Business Opportunities Fair | Wereldbank | Washington DC | 29-31 oktober

Bent u benieuwd naar kansen voor uw bedrijf bij de Wereldbank in de sectoren RVOEnergy en Climate-Smart Energy solutions? Ga dan mee naar de Business Opportunities Fair op 29-31 oktober in Washington D.C.

De Wereldbank organiseert de Business Opportunities Fair, waarbij de focus dit jaar ligt op Climate-Smart Energy Solutions. Een diverse groep aan bedrijven wereldwijd die interesse hebben in deze sector komen tijdens dit evenement bijeen.

Programma

Tijdens de Business Opportunities Fair kunt u kansen voor uw bedrijf verkennen met professionals van de Bank. Het programma duur 2,5 dag en is gericht op strategieën, prioriteiten en projectenportfolio in de energiesector. Tevens zullen professionals van de Asian Development Bank (ADB), de European Bank of Reconstruction and Development (EBRD) en de Inter-American Development Bank (IADB) aanwezig zijn waar u mee in gesprek kan gaan. De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels.

Eén-op-één gesprekken

RVO Team Internationale Organisaties (TIO) kan tevens individuele gesprekken faciliteren met andere voor u relevante experts die verantwoordelijk zijn voor energieprojecten bij de Bank.

Deelname en kosten

De kosten voor deelname zijn $500. Heeft u interesse om zich aan te melden? Stuur dan een e-mail vóór 18 september naar tio@rvo.nl.  Zodra meer details bekend zijn over het programma nemen we weer contact met u op. Mochten er vragen zijn, ook als het gaat om logistieke zaken kunt u ons bereiken via dit e-mailadres.

Vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) ondersteunt TIO Nederlandse bedrijven die zaken willen doen met multilaterale banken en internationale organisaties.